Feedback:

[:nl]DSC_7376_k-w800-h2768Ben je op zoek naar een particulier vakantiehuis in Normandië? Kijk dan vooral eens bij onze particuliere vakantiehuizen op het erf van La Bourdonnerie. Dit zijn hele mooie huizen met Franse flair en van alle gemakken voorzien. Bovendien ben je binnen een paar minuten op het strand, om ’s avonds onder het genot van een goed glas Franse wijn te genieten met uitzicht op een prachtige groene omgeving.

Normandië is een prachtig vakantiegebied: je hebt de zee, maar ook veel groen en een rijke historie. En als je van cultuur houdt, valt er ook genoeg te zien en te beleven. Van de mooie stranden met hoge kliffen en de charmante kleine badplaatsjes tot de groene weilanden. In Normandië is er voor ieder wat wils!

Particulier vakantiehuis Normandië

Bij La Bourdonnerie bieden we verschillende particuliere vakantiehuizen aan die van alle gemakken zijn voorzien. Het zijn prachtige vakantiehuizen die al zo’n 300 jaar oud zijn. Natuurlijk voldoen de huizen wel aan de moderne standaarden. De huizen zijn namelijk allemaal gerestaureerd, maar behouden wel de klassieke Franse charme en uitstraling.

De huisjes van La Bourdonnerie zijn bijvoorbeeld voorzien van Wi-Fi, kabeltelevisie en volledig ingericht. Zo is er een keuken met luxe keukenapparatuur en een mooie zithoek. Als je bij La Bourdonnerie een particulier vakantiehuis huurt, krijg je dan ook een all-round ervaring met een verblijf in een authentieke Franse boerderij, maar wel met modern comfort.

Ligging vakantiehuisjes Normandië

Het landgoed van La Bourdonnerie ligt ontzettend gunstig. Binnen een paar minuten bent u op het strand of in de mooie groene natuur van Normandië. Bovendien is ook op het landgoed voldoende te doen. In de tuinen van het landgoed kun je bijvoorbeeld fruit plukken uit de boomgaard, dieren voeren of een lijntje uitgooien in de visvijver.

Online vakantiehuis Normandië boeken

Genieten van een prachtige vakantie in Normandië? Kies dan voor een particulier vakantiehuis van La Bourdonnerie. Boeken gaat heel eenvoudig: geef online de wensen door en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Klik hier om naar de boekingspagina te gaan. [:]