Feedback:

[:nl]Honden aan see NormandieEen vakantiehuis in Normandië is niet alleen voor veel buitenlanders een droom. Ook veel Fransen kiezen Normandië uit als vakantiebestemming. Dat is trouwens heel begrijpelijk, want de plek leent zich heel goed voor een ideale en rustige strandvakantie. Bovendien is Normandië heel erg goed te doen met een hond. Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Normandië waar een hond mee mag? Dan ben je bij La Bourdonnerie aan het juiste adres.

Heerlijk genieten van het mooie en zonnige Frankrijk, op een steenworpafstand van de zee? Dan is Normandië een hele mooie bestemming. Normandië staat bekend om de prachtige natuur, een hele mooie en ruige kustlijn en veel historische steden en kleine badplaatsjes.

Vakantiehuis Normandië met hond

De beste manier om goed te genieten van al het moois dat de regio te bieden heeft, is door een vakantiehuis te huren. Bij La Bourdonnerie hebben we verschillende mooie vakantiehuizen te huur. Dit zijn vakantiehuisjes met karakter. De vakantiehuizen zijn namelijk zo’n 300 jaar oud en stralen dus echt het klassieke Franse plaatje uit. Maar dan wel met de gemakken van vandaag. De vakantiehuizen zijn namelijk allemaal gerestaureerd en gemoderniseerd.

Heeft u een hond en bent u op zoek naar een vakantiehuis in Normandië? Op het terrein van La Bourdonnerie zijn honden welkom. U kunt bij ons dus ook een vakantiehuis in Normandië huren met een hond.

Strandvakantie in Normandië

Niet alleen honden zullen zich prima vermaken in La Bourdonnerie: ook voor kinderen is het hier een fantastisch speelparadijs. Op het terrein van La Bourdonnerie valt genoeg te beleven. Zo zijn er verschillende uitgebreide speelplekken, met een enorme trampoline.

Wie aan Normandië denkt, zal meestal direct denken aan een mooi strand. Onze huisjes zijn op een steenworpafstand van het strand gelegen en binnen een paar minuten kun je een duik nemen in het Franse zeewater.

Als je op zoek bent naar een mooi en goed onderhouden vakantiehuis in Normandië, waar de hond mee naar toe mag, dan zijn de huisjes van La Bourdonnerie perfect geschikt. Bekijk hier onze huisjes en reserveer direct.[:]