Feedback:

[:nl]DSC_7015_k-w800-h2768Voor een vakantiehuis in Normandië aan zee ben je bij La Bourdonnerie aan het juiste adres. Op het grote landgoed van de boerderij staan verschillende goed onderhouden charmante Franse vakantiehuizen. En op een steenworpafstand van de zee, is dit een ideale manier om optimaal te genieten van een fijne Franse vakantie.

In Normandië valt genoeg te doen en te beleven. En zeker als je houdt van het strand, dan is Normandië een prachtige plek. De Normandische kust biedt veel mogelijkheden. Maak een mooie lange strandwandeling, eet lekkere zeevruchten in een charmant badplaatsje of ga voor een kleurtje met je handdoek op de mooie zandstranden.

Vakantiehuis Normandië aan zee

De leukste manier om te genieten van een strandvakantie is met een vakantiehuisje op het landgoed van La Bourdonnerie. Op deze Franse boerderij, met 45.000 vierkante meter aan grond, staan verschillende vakantiehuisjes.

De huisjes zijn zo’n 300 jaar oud en hebben een echte Franse uitstraling. De huisjes zijn in de laatste jaren geheel gerenoveerd en gerestaureerd, waardoor je een modern vakantiehuis kunt huren, maar wel met een klassieke en authentieke Franse flair. Ook de vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien. Zo zijn de vakantiehuizen onder andere voorzien van WiFi, kabeltelevisie en een ruime keuken.

De vakantiehuisjes liggen op een steenworp afstand van de zee. Binnen een paar minuten kun je dus je handdoek spreiden en genieten van het prachtige strand.

Genieten in Franse stijl

Na een lange stranddag zin om nog rustig na te genieten van het mooie Normandische landschap? Vermaak je dan in de grote tuin van La Bourdonnerie. Er zijn verschillende dingen te doen. Zo kun je vissen, fruit plukken, eendjes voeren in de prachtige vijvers, met de kinderen naar een van de speelplaatsen in de buurt…

Bij la Bourdonnerie zijn er 4 vakantiehuisjes beschikbaar voor een mooie vakantie aan zee. Ben je benieuwd naar de prijzen of wil je direct boeken? Dat kan: kijk hier voor een prijsoverzicht en klik op deze link om direct een boeking door te geven. We hopen je snel te zien op landgoed La Bourdonnerie![:]